Jag är född och uppvuxen i Malmö, en kulturrik stad 🏙️

Mina föräldrar kom dit som arbetskraftsinvandrare på 60-talet och skapade en fantastisk historia av möten och mångfald.

Mina barndomsminnen är fulla av livfulla upplevelser från 1980-talet, då jag och mina kamrater hängde och spelade basketboll på skolgården 🏀 Vi skrattade så mycket tillsammans!

Mina musikaliska följeslagare från min ungdom var Ice Cube och Public Enemy. Jag minns fortfarande hur jag släpade runt på min bärbara kassettspelare från Sony (walkman) 🎧

När jag förtrollades av filmer så som “Star Wars”, “Indiana Jones” och “Back to the Future” var min trogna följeslagare en videobandspelare tillsammans med rejäl tjock-TV. Dessutom bör vi inte glömma de klassiska TV-serierna “Dallas” och “Miami Vice” som var en del av min fantasi om att leva på en förmögen ranch eller vara en hemlig polis 🔫

Som en erfaren och tålmodig pappa har jag nu äran att vara fadern till två livfulla söner vars syskonrivalitet uttrycker en kärlek som är lika stark som det mest episka tvålagskriget 💥 Jag har haft många utmaningar under mina pappadagar, men mitt hjärta är fullt av oändlig kärlek för dessa smågossar 💚

Livet har kommit full cirkel, och som gymnasielärare ägnar jag idag min tid åt att odla kunskapens träd 🌳 Jag är tacksam för varje dag för att kunna forma mina elevers sinnen och se dem växa är en gåva jag är djupt tacksam för. Nu förstår jag att jag aldrig riktigt lämnade skolans värld; det är en del av mitt arv och öde.

Idag är Koranpodden mitt älskade mikrokosmos, där jag får utforska det andliga djupet och ta del av olika synpunkter. Varje samtal 🎤 öppnar nya aspekter av tillvaron och visar mig att det finns mer att lära och förstå.

Välkommen till min personliga sandlåda av tankar som finns här på denna blogg. Du kommer kunna följa mina tankar, mina insikter från lästa böcker 📚 och mina ögonblick av reflektion kring livet. Korta självbetraktelser som kanske ger dig nya perspektiv på livet.

Jag hoppas att denna blogg blir en plats för skrivande experiment, där jag kan måla med ord och fånga stunder av glädje och upptäckter.

Tack för att du läser och följer med på denna resa! Tillsammans ska vi göra livet lite mer underhållande och lite mer färgrik.